Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
8 berichten.
Fam. Janssen/Fransen uit Zaandam
Extreem tevreden, voor en achter ons hele huis geschilderd. Bij zo’n grote klus is het superfijn dat de gebruikte materialen een duurzame oorsprong hebben. Strak in de lak van de grond tot het dak, “Schilders van nu”.
Petra Slagman uit Den Haag
Zo'n twee jaar geleden zei ik ja tegen de offerte van Verf en Jo. Die zomer is het houten hek van mijn dakterras gerenoveerd en geschilderd. Nu, in 2018, zit het nog zo strak in de verf alsof het vorige maand gebeurd is: Chapeau!
Gerard Fonderie uit Amsterdam
100% Vakvrouwschap, betrouwbaarheid, netheid = 100% Verf & Jo! Je kunt met een gerust hart op vakantie gaan en het schilderwerk aan Verf & Jo overlaten. Daarom 100% aanbevolen!
Nicolien Smits uit Haarlem
Goed vakvrouwschap. Huis weer mooi strak in de verf. Alles altijd keurig achtergelaten. Wat wil een klant nog meer? Top, Verf & Jo! Je hebt er een zeer tevreden klant bij.
Ronald van Zon en Nicolien Smits uit Haarlem
Verf en Jo levert perfect vakwerk af. Al het werk in goed overleg met de klant. Zeer aan te bevelen!
Liesbeth Kuitenbrouwer en Willem Kuipers uit Amsterdam
Een altijd opgewekte, muzikale, neuriënde schilder, die kwast en penseel strak hanteert. Prachtig schilderwerk en een prettig mens om je heen. En dat zonder radio!
Petra uit den haag
duidelijke afspraken, die goed worden nagekomen. verder natuurlijk uitmuntend schilderwerk en een prima mens om in huis te hebben.
Leuk bedrijf, prachtig schilderwerk.